Reklam Ver
Aş-San Catering
Samanyolu Yemek
Simge Yemek Hizmetleri
Çağlar Catering Yemek
Külahçıoğlu Catering

Pavurya Catering Yemek

Firma Hakkında

Endüstriyel ve toplu yemek üretiminde, sektöre; kalitesiyle, yüksek teknolojisiyle, uzman ve eğitilmiş genç kadrosuyla bilinçli ve duyarlı yönetim anlayışıyla alışılagelmişin dışına çıkarak evrensel standartlarda hizmet sunmaktadır. Toplu yemek konusunun saygın ve iddialı bir kuruluşu olan Pavurya; Fabrika, Banka, Hastane, Şantiye, Okul, İş ve Yönetim Merkezleri gibi kuruluşlara en ideal çözümleri ve en zengin seçenekleri sunuyor.

Yerinde üretim ve projelendirme, kurum mutfaklarının yapılandırılması, yerinde hizmetlerin organizasyonu, eğitim ve lojistik desteklerin verilmesi gibi hizmetleriyle çözüm ortağınız olmayı hedefliyoruz...

Hizmetin kalitesi, doğru bir alt yapıyı ve uygun mekân planlamasını gerektirir. Pavurya, uygun ve işlevli mimari dokusu, bilgi ve bilinci birleştiren, planlama ve denetim kültürü ile kendi sektörü içinde ideal bir çözüm oluşturuyor.

Pavuryanın özel dizayn edilmiş görsel yüzü, sanatsal sunum ölçüsü en hassas müşteri beklentilerini fazlasıyla karşılayabilmektedir. Pavurya, gücünü tarihimizin köklü lezzet geleneğinden ve günümüzün evrensel standartlarına uygun teknoloji ve hizmet kalitesinden almaktadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Hizmet sunduğumuz kurum ve kuruluşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan ürün ve hizmetleri sağlıklı, kaliteli bir biçimde sunmak.

Bunları gerçekleştirirken;

Oluşturduğumuz çağdaş, estetik ve hijyenik üretim alt yapısında ürettiğimiz ürünlerin ve hizmetlerin, güvenirliliğini evrensel kabul gören HACCP sürecini sürekli kılarak sağlamak.

Bu değer süreçlerinin her aşamasında, müşteri ve tedarikçilerimizi sistemin bir parçası olarak görmek. Birey, toplum ve çevreye karşı sorumluluk bilinciyle donanmış eğitimli uzman kadrolarımız ve tüm çalışanlarımızla, ekip ruhu içerisinde pavurya sıcaklığında "SAĞLIKLI LEZZET"'i buluşturmaktadır.

EĞİTİM HER ŞEYİN BAŞI
Toplu yemek üretiminin ne kadar önemli ve önemsenmesi gerektiğinin bilincindeyiz ve bu bilincin ancak eğitim ile sağlanabileceğini düşünüyoruz...

Bilgi ve bilgiyi kullanma yöntemi öğrenilmeden, toplu yemek sektöründe otorite olunamaz. Gelişen teknolojinin doğa üzerindeki olumsuz etkisi bilinmektedir.

Bu nedenle besinlerimizi kaynağından seçip hazırlama ve pişirme yöntemlerini geliştirmek zorundayız. Pavurya olarak, sektörle ilgili gelişmeleri yakıdan takip eden ihtisas sahibi gıda mühendislerinde oluşan AR_GE departmanımız ve konusunda uzman, kalite güvence departmanımızla yaptığımız işi uluslararası standartlara uygun kalite ve güvene taşımaya çalışıyoruz...
KALİTE UNSURU: YÖNETİM
Toplu yemek üretim, sunum ve organizasyonunda profesyonel yönetim şarttır. İhtiyaçları karşılayan, projelendirme, menü planlaması, maliyet analizleri, konusunda ihtisaslaşma, ancak çağdaş yönetim anlayışıyla çözülebilir.

Yemek üretiminde başarının temeli iyi bir yönetim politikası ve yönetim unsurunun olmazsa olmaz şartı, ihtisastır. Çünkü temel prensiplerin ancak belli bir seviyenin yakalanmasıyla korunabileceği bilinci içerisinde olan, Pavurya Catering yönetim birimi öncelikli olarak kalite unsurunu esas kabul etmiştir.

İşimizi iyi yapabilmenin sırrı da bilgi ve tecrübeye dayanmaktadır.
TESCİL EDİLMEYEN KALİTE GEÇİCİDİR
Toplu yemeğin üretim ve sunumunda doğru bir menü planlaması, altyapı, üreten insan unsuru, birlikte bir sistem oluşturur.

Sistem, bilgiyi, üretim ortamının en verimli düzeyinde kullanma imkânı sağlar. Sistem, kendi kendini denetleme refleksiyle donandığında, sağlanan kalite süreklilik kazanır.
HEDEF: BİREY ve TOPLUM SAĞLIĞI
Bütün sektörlerde bilgi ve teknoloji, başarının alt yapısını oluşturur. Toplu beslenme sektöründe daha bir zorunluluk kazanır. Pavurya bu sağlıklı gelişmenin üreticilere yüklediği sorumluluğun bilincindedir. Bilimsel ve hijyenik olmayan gıda üretiminin birey ve toplum sağlığına verdiği zararları görmektedir. Bu nedenle insan sağlığının daha bir önem kazandığı günümüzde Türkiye için önerilen günlük enerji miktarları dikkate alınarak üretim planlaması ile menüler yapılmaktadır.
ÜRETİMDE KALİTE
Toplu ve kitlesel yemek üretimi, bu ihtiyacı karşılayabilecek kapasiteye uygun çok yönlü üretim alanlarını gerektiriyor.

Üretim ortamının temiz ve hijyenik olması önemli bir faktördür. Ancak üretimde kullanılan tesislerin, yüksek teknoloji donanımlı, çağdaş ve global ritüellere açık, ekip ve ekipmanlara sahip müşteri talep ve beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek kapasitede olması gerekmektedir. Kaliteden ödün vermeden yüksek verim ve başarı sağlanması bu önemli unsurların yerine getirilmesi ile mümkün olabilir...
ÜRETİMDE HİJYEN
Pavurya Catering, göze hitap eden görsel yüzüyle, teknolojik donanımlı üretim tesisleriyle, yüksek iş gücüne sahip eğitimli kadrosuyla, üretimin hijyenik ortamda yapılmasının hakkını vermeye çalışmaktadır.
LEZZET OCAĞI PAVURYA
Zengin tatları ve damak zevklerini bir galeri ortamının büyülü sıcaklığı içerisinde müşterilerine armağan edebilmek Pavurya'nın yönetici ve üretici personeli için memnuniyettir...
Yemek Sanatsal bir değerdir.
Pavurya Catering;

Mutfağında ortaya koyduğu menü'nün oluşumu, geleneksel yemek kültürüne ve sofra lezzetine uygun, Anadolu'nun yüksek damak tatlarını günümüz mutfağıyla özdeşleştirerek vazgeçilmez bir portföy ortaya koymuştur.

Özellikle duyarlılık gösterdiğimiz " Sağlıklı Lezzet " anlayışını günümüze kurgularken beklentileri ve yeni oluşumları göz önüne aldık ve biliyoruz ki bunda son derece haklıyız...

Bizi vazgeçilmez kılanda yemeği sanatsal bir değer olarak görmemizdir. Çünkü lezzet önemlidir, biz mutfağımıza özveriyi, güler yüzü, hizmeti ve kültürümüzü katıyoruz.

Pavurya Catering, göze hitap eden görsel yüzüyle, teknolojik donanımlı üretim tesisleriyle, yüksek iş gücüne sahip eğitimli kadrosuyla, üretimin hijyenik ortamda yapılmasının hakkını vermeye çalışmaktadır.
GÜLMENİN HAKLI GURURU... MÜŞTERİ MUTLULUĞU
Pavurya ailesi olarak; bütün çabamız, gayretimiz, özverimiz ve sevgimiz müşterimizin memnuniyeti içindir. Bilincinde olduğumuz şey insana değer vermek adına insana hizmettir. Yapılan her işin arkasında sevgiyi ve güler yüzü taşıyoruz...

Gururluyuz çünkü bizimle çalışan her müşterimizin bizim için haklı bir gurur kaynağı teşkil eder ve yine gururluyuz işimizi iyi yapmak adına müşterimizin sevgisini kazanma heyecanını içimizde taşıyoruz. Biliyoruz ki hak ettiğimiz yer müşterimizin bize olan iltifatıdır.

Firma Adresi
Nato Yolu Modoko Sanayi Sitesi Yanı Yolcu Sok.No:10 Yukarı Dudullu

Firma İl
İstanbul

Firma İlçe
Ümraniye

Firma Tel 1
0 216 466 38

Firma Tel 2


Firma Fax
0 216 313 01

Firma Web Adresi
www.pavurya.com.tr

Firma E-Posta Adresi
info@pavurya.com.tr


Tasarım ve Kodlama HisWeb.NET