Reklam Ver
Nar Organizasyon
Ufuk Yemek Catering
Med Yemek Catering
EMG Yemek Catering Tabldot
Öz Gülışık Yemek Catering

Metaş Catering Yemek

Firma Hakkında

Yemek pişirmek ve sunmak sanatı bir ilim olarak insan besini ile ilgili bilgileri araştırır. Mutfak hem matematik, kimya, astronomi gibi bir ilim hem de bir sanattır. Mutfak sanatı yiyecek maddelerinin sınıflandırılması yönünden doğal bilimlerle, terkipleri yönünden kimya ile hazırlanışı göze hoş görünmesi yönünden güzel sanatlarla ilgilidir.

Tarihimize de bakıldığında "bir milletin geleceği aldığı gıdaya bağlıdır" sözü bize mutfak sanatının yaşam için önemini açık bir şekilde göstermektedir. Türk mutfağının zengin mönü yapısını sunmak için "insanlar kaliteli yiyeceklere layıktır" sloganı ile toplu yemek alan şirketlere hizmet vermek amacı ile 1980 yılında toplu yemek ve catering hizmetlerini sunmaya başladık. Gastronomi bilim dalı çok geniş ve zengin olup; bu bilim dalında mesleğine aşık profesyonel yöneticilerimizle müşteri memnuniyetlerimiz sürekli artmaktadır.

Metaş Catering olarak Avrupa Birliği standartlarında bulunması gereken, ISO 9001 HACCP, TSE belgelerine sahip olup; amacımız insanların yaşamı boyunca en önemli faktör olan yiyecek-içecek ihtiyacını hijyenik ortamlarda, teknolojinin tüm olanaklarını bilimsel yöntemlerini kullanarak üretim yapmaktayız. Türk yemeklerinin çeşit ve lezzetinden vazgeçmeyen, hergün dostlarımla paylaştığım soframda, benim mutlulukla yemeğini yediğim Metaş Catering'in faaliyetlerini sürdürmesinden büyük gurur duyuyorum. En büyük değil ama en iyi olmak amacımızı, binlerce girişimcinin girip çıktığı bu sektörde 25 yıldır değiştirmedik. Eğitimli, profesyonel mesleğine aşık yönetici ve çalışanlarımın başarısını öncelikle bir insan-tüketici olarak kutlarken, beslenmede sağlık, kalite, lezzet ve estetiği vazgeçilmez kabul eden tüm dostlarıma sağlık ve afiyetler.

 

Üretim Birimimiz 

  • Sebze Hazırlama Ünitesi,
  • Et Hazırlama Ünitesi,
  • Bakliyat Hazırlama Ünitesi,
  • Pişirme, Hamur İşleri Ünitesi,
  • Ürün Dinlendirme Ünitesi,
  • Ambalajlama,
  • Soğuk Depolar (et sebze, süt ve süt ürünleri, şok odası)

Bu birimlerimizde teknolojinin en son imkanlarını kullanarak üretimi gerçekleştirmekteyiz.

Metaş Catering olarak üretmiş olduğumuz gıdaların hammadde tedariğini, piyasada kalite olarak kendini kanıtlamış olan firmalardan gerçekleştirmekteyiz.

Depomuza girecek olan mallar önce karantina bölümümüzde gıda mühendislerimiz tarafından kalite ve ısı kontrolleri yapıldıktan sonra gelen malların cinslerine göre depolama yapılır.

Destek Birimimiz 

Metaş Catering olarak üretmiş olduğumuz ürünlerin karantina bölümünden girişi ile müşterinin tabağına sunulmasına kadar geçen sürede profesyonel kadromuzla en kaliteli hizmeti verebilmek için aşağıda belirtilen birimlerimizle bu hizmet gerçekleştirmektedir.

Eğitim salonları, Sevkiyat Bölümü, Karantina Bölümü, Çamaşırhane, Bulaşıkhane, Doktor Odası

Soyunma Odaları, Duşlar - Tuvaletler, Su Arıtma Ünitesi, (Kimyasal-Ultraviyole), Jeneratör, Doğalgaz, Su Depoları, Teknik Odalar.  

Yemek Listeleri 

Halkla İlişkiler Departmanımızın ziyaretlerinde yapılacak olan anketlerle, istekler doğrultusunda gıda mühendislerimizin proteinli, karbonhidratlı, sulu susuz yemekler renk ve kalori düzenlemelerine göre yemek listeleri yeniden hazırlanır. Haftanın üç günü et veya muadili tavuk, balık, hindi yemeği, üç öğün etli mevsim yemekleri bir gün etli bakliyat türü yemekler çıkarılır. Firmanızın isteğine göre üç, dört veya beş çeşit yemek sunulur. Çalışanlarına yoğurt verilmesi zorunlu olan firmalara dördüncü veya beşinci çeşit yoğurt olarak sunulur.

Metaş Kateringte Eğitim 

Metaş Catering olarak yiyecek -içecek sektöründe, bizim için önemi büyük olan personel eğitimi haftalık periyotlarla verilmekte olup, müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak için genel toplantılar yapılmaktadır. Bu eğitim toplantılarmdaki amaç; verilen hizmetin kalitesini eğitimli-bilinçli profesyonel personel ile en üst düzeyde tutmaktır. Bir personeli işe alımında personel oryantasyonu ile başlayarak, personelimizi hijyen kuralları, sunuş kalori, servis öncesi ve sonrası hizmetleri gibi eğitimlerle hazırlayarak personel performansındaki motivasyonu arttırıp birimlerinde profesyonel personeller yetiştirmekteyiz.

Metaş Kateringte Hijyen 

Mutfağımızın gıda hijyenine ve kurallarına uygunluğunu hijyen denetim planı uyarınca günlük, haftalık kontroller yapılarak sonuçlar kayıt edilir.

Ayrıca personel kıyafet ve kişisel bakımları da periyodik kontrollerle denetlenir. (Her 3 ayda bir portör, her 6 ayda bir akciğer grafiği ve fiziki muayene yapılarak personelimizin sağlık ve fiziki durumları takip edilir.

ŞİRKETİMİZ ISO 9001:2000 versiyonları uyarınca kendini gerektiği doğrultuda revize etmekte ve sürekli hijyeni sağlamak için birimlerce kontrol formları ile denetlenmektedir. Örnek olarak; hijyen kontrol formu, el yıkama, kişisel bakım, genel temizlik gibi formlar düzenlenmektedir. Bu şekilde hem mutfağımızı hemde personelin kişisel hijyeni ve kıyafet düzeni sağlanmaktadır. 

 

 

 



Firma Adresi
Karayolları Mah. 649 Sk. No:6 Küçükköy Gaziosmanpaşa İstanbul

Firma İl
İstanbul

Firma İlçe
Gaziosmanpaşa

Firma Tel 1
0212 537 90

Firma Tel 2


Firma Fax
0212 649 29

Firma Web Adresi
www.metascatering.com

Firma E-Posta Adresi
info@metascatering.comBu mail adresi spam botlara


Tasarım ve Kodlama HisWeb.NET